Όλες οι κατηγορίες
sidebanner.jpg

Είμαστε για τον καθαρισμό και τη φροντίδα

Δημιουργία υψηλής ποιότητας υγιούς ζωής για παγκόσμιους χρήστες με καινοτόμο τεχνολογία

15 χρόνια οδηγώντας την αγορά
Πώληση καυτών προϊόντων σε περισσότερες από 100 χώρες

15 χρόνια οδηγώντας την αγορά Πώληση καυτών προϊόντων σε περισσότερες από 100 χώρες

Σχετικά με τον Τζίμι

Η JIMMY, η επωνυμία υπό την KingClean Electric Co., Ltd, αφιερώνεται στη δημιουργία υψηλής ποιότητας υγιούς ζωής για παγκόσμιους χρήστες. Η KingClean Electric Co., Ltd εστιάζει στη βιομηχανία περιβαλλοντικού καθαρισμού για 28 χρόνια από την ίδρυσή της το 1994, και είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης και κατασκευής ηλεκτρικών σκουπών στον κόσμο για 18 χρόνια από το 2004. Η εταιρεία έχει πάνω από 800 μηχανικούς Ε&Α, εφαρμόζει περίπου 200 νέες πατέντες κάθε χρόνο και κατέχει πάνω από 1600 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και αναπτύσσει περίπου 100 νέα προϊόντα κάθε χρόνο. Η JIMMY επιμένει στην ανάπτυξη καινοτόμων συσκευών περιποίησης δαπέδου μέσω συνεχούς τεχνολογικής καινοτομίας.

Επιχειρηματική Τιμή

2019- Νικητής Red Dot
2019- Νικητής Red Dot

Το Red Dot είναι το βραβείο υψηλής ποιότητας σχεδιασμού. Η διεθνής κριτική επιτροπή για το βραβείο Red Dot: Product Design απονέμει μόνο αυτήν την περιζήτητη σφραγίδα ποιότητας σε προϊόντα που διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό. Το 2019, η JIMMY κυκλοφόρησε τη νέα γενιά ισχυρής ασύρματης ηλεκτρικής σκούπας JV85 Pro και JV85. Η Kingclean τιμήθηκε να λάβει το διάσημο βραβείο σχεδιασμού Red Dot το 2019.

2019- Νικητής σύγχρονου καλού σχεδιασμού
2019- Νικητής σύγχρονου καλού σχεδιασμού

Το Contemporary Good Design Award, που συντομογραφείται ως CGD, είναι ένα διεθνές βραβείο σχεδιασμού που διοργανώνει η Red Dot. Η CGD απονέμει το προϊόν του οποίου ο σχεδιασμός είναι μέχρι τα κορυφαία διεθνή πρότυπα. Η Kingclean έγινε με υπερηφάνεια ο νικητής του CGD το 2019 για τον εξαιρετικό σχεδιασμό προϊόντων της από τις πιο ισχυρές σειρές ηλεκτρικών σκούπας.

2020-Διεθνής φιναλίστ βραβείων σχεδιασμού αριστείας
2020-Διεθνής φιναλίστ βραβείων σχεδιασμού αριστείας

Τα International Design Excellence Awards (IDEA) είναι ένα από τα πιο μακροχρόνια και πιο διάσημα προγράμματα βραβείων σχεδιασμού που υπάρχουν. Αρχικά ιδρύθηκε για να αναγνωρίσει εξαιρετικό επίτευγμα στον βιομηχανικό σχεδιασμό, από τότε το πρόγραμμα αναπτύχθηκε για να τονίσει το σχεδιασμό σε πολλούς συνδεδεμένους κλάδους, όπως στρατηγική σχεδιασμού, επωνυμία, ψηφιακή αλληλεπίδραση και πολλά άλλα.

Νικητής βραβείου σχεδιασμού 2020-iF
Νικητής βραβείου σχεδιασμού 2020-iF

Το iF Design Award έχει αναγνωριστεί ως κριτής ποιότητας για εξαιρετικό σχεδιασμό. Το βραβείο είναι ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο και έχει υποβληθεί υποβολές σε διάφορους κλάδους. Η ετικέτα iF είναι παγκοσμίως γνωστή για εξαιρετικές υπηρεσίες σχεδιασμού και δηλώνει τον παλαιότερο ανεξάρτητο οργανισμό σχεδιασμού στον κόσμο.

2020-Καλή επιλογή σχεδιασμού Κορέα
2020-Καλή επιλογή σχεδιασμού Κορέα

Η επιλογή Good Design Selection είναι το παλαιότερο και το πιο διάσημο πρόγραμμα βραβείων που διοργανώνεται στην Κορέα. Η καλή επιλογή σχεδιασμού τιμά τα ετήσια επιτεύγματα των καλύτερων βιομηχανικών και γραφικών σχεδιαστών και παγκόσμιων κατασκευαστών για την επιδίωξη εξαιρετικής σχεδίασης. Το 2020 Νοέμβριος, το στεγνωτήρα μαλλιών JIMMY F6 επιλέχθηκε ως επιλογή καλής σχεδίασης χάρη στην ξεχωριστή βιομηχανική σχεδίαση.

Εστίαση στην καινοτομία για 28 χρόνια

1994
1994

Ο κ. Ni Zugen, ο οποίος έχει υπόβαθρο μηχανικών, έχει δημιουργήσει την Suzhou JinLaiKe Electric Co., Ltd. σε ένα εργοστάσιο 2000 τετραγωνικών μέτρων με 60 υπαλλήλους και μία γραμμή παραγωγής, ξεκινώντας τον πρωτοποριακό του τρόπο με τη λειτουργία ODM ως ηλεκτρική σκούπα.

1996
1996

Η Kingclean κυκλοφόρησε με επιτυχία δύο μοντέλα σκούπας Beetles Series, JC861 και JC862. Το JC 862 πωλήθηκε επιτυχώς για 15 χρόνια από το 1996 έως το 2010 με συσσωρευμένο όγκο πωλήσεων 3 εκατομμυρίων τεμαχίων, το οποίο είναι το πιο επιτυχημένο προϊόν της ιστορίας της Kingclean. Ο ετήσιος όγκος πωλήσεων ανήλθε σε 670,000.00 τεμ, έγινε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρικών σκουπών της Κίνας. Η εταιρεία άρχισε να χρησιμοποιεί το αγγλικό όνομα "Kingclean" με την έννοια ότι το όραμά μας είναι να είμαστε ηγέτης στη βιομηχανία οικιακού καθαρισμού.

1997
1997

Η Kingclean έχει αναπτύξει τον πρώτο κινητήρα υψηλής ταχύτητας της Κίνας με πάνω από 30,000.00 σ.α.λ. 1200W με υψηλή απόδοση, χαμηλό κόστος και μεγάλη διάρκεια ζωής.

2011
2011

Η Kingclean ανέπτυξε επιτυχώς turbo ακροφύσιο με λειτουργία σάρωσης και δύο ηλεκτρικές σκούπες T3 & T5 που μπορούν να καθαρίσουν σκληρό δάπεδο για εγχώρια αγορά. Αυτή ήταν η πρώτη καινοτομία στον κόσμο που έκανε τη μάρκα LEXY να ξεχωρίζει και να ενισχύει την κατάταξη να είναι νούμερο 2 με μερίδιο αγοράς από 5% σε περισσότερο από 15% μέσα σε δύο χρόνια.

2014
2014

Η Kingclean (KCL) ανέπτυξε με επιτυχία την πρώτη ηλεκτρική σκούπα υψηλής αναρρόφησης χρησιμοποιώντας κινητήρα BLDC 80,000 RPM και μπαταρία λιθίου στην Κίνα. Και η ανάπτυξη και εφαρμογή κινητήρα χωρίς ψήκτρες υψηλής ταχύτητας 80,000 σ.α.λ. κέρδισε το δεύτερο βραβείο "China Home Appliances Technology Progress".

2015
2015

Η Kingclean ανέπτυξε επιτυχώς την «Ηλεκτρική σκούπα Magic M8 χωρίς καλώδιο με εξαιρετικά ψηφιακό κινητήρα και ισχύ αναρρόφησης». Αυτή η σειρά διαφέρει εντελώς από την παραδοσιακή ηλεκτρική σκούπα και έχει εποικοδομητική σημασία. Με χαρακτήρες να είναι βολικοί, λειτουργικοί και εξαιρετικά ισχυροί. Οι παραστάσεις του M8 φθάνουν σε παγκόσμιο προηγμένο επίπεδο με 18 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Τον Μάιο του 2015, η KCL εισήχθη με επιτυχία στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης. (κωδικός αποθεμάτων: 603355)

2017
2017

Ο πρώτος έξυπνος ανεμιστήρας κλιματισμού, σχεδιασμένος για να παρέχει απαλή, ήσυχη και έξυπνη προσαρμογή του φυσικού ανέμου με καινοτόμα 7 φύλλα και τεχνολογία χωρίς κινητήρα χωρίς ψήκτρες, απονεμήθηκε με περηφάνια το βραβείο προϊόντων της Κίνας οικιακών συσκευών.

2018
2018

Τον Μάρτιο του 2018, το M95 απονεμήθηκε το βραβείο προϊόντων της Κίνας οικιακών συσκευών. Εν τω μεταξύ, γεννήθηκε η νέα μάρκα της ηλεκτρικής μάρκας λίμνη JIMMY Iakshmi, προσθέτοντας ένα φωτεινό χρώμα στην αναζωογόνηση της βιομηχανίας ηλεκτρικών σκουπών. Τώρα, τα προϊόντα JIMMY πωλούνται σε όλο τον κόσμο με μεγάλη φήμη.