Όλες οι κατηγορίες
sidebanner.jpg

Blog

Αρχική σελίδα>Blog

Ο Jimmy κυκλοφορεί το "Super Suction King" JV85 Pro Vacuum Cleaner

Εκδότης: auth Χρόνος κυκλοφορίας: 2021-03-01

Ο Jimmy, υποκατηγορία της Kingclean, ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. Με πάνω από 26 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, 750 σχεδιαστές και 1300 πατενταρισμένες τεχνολογίες, οδηγεί στην παραγωγή ψηφιακού κινητήρα χωρίς ψήκτρες με 55% υψηλή απόδοση και ταχύτητα 100,000 σ.α.λ. στον κόσμο. Ο Jimmy ήταν πάντα πρωτοπόρος στην τεχνολογία της ηλεκτρικής σκούπας.

πανό1920x720

Η Jimmy δεσμεύεται να ενδυναμώνει τους τελικούς χρήστες παρέχοντας τις πιο άνετες, αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού. Το Jimmy JV85 Pro αναπτύχθηκε με αυτόν τον μοναδικό σκοπό.

Μεταξύ της τεράστιας συλλογής ηλεκτρικών σκουπών, η τελευταία επανάληψη JV85 Pro αναμένεται να είναι η ισχυρότερη ηλεκτρική σκούπα χειρός στον κόσμο. Διαθέτει εκπληκτική ισχύ αναρρόφησης 200AW μαζί με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 70 λεπτά. Η πατενταρισμένη τεχνολογία οριζόντιου κυκλώνα της Jimmy το καθιστά το καλύτερο στην κατηγορία. Επιπλέον, ο εύκαμπτος μεταλλικός σχεδιασμός σωλήνων διευκολύνει τον καθαρισμό κάτω από τα έπιπλα. Αναμφίβολα, το Jimmy JV85 Pro θα φέρει επανάσταση στα νοικοκυριά παρέχοντας την ισχυρότερη δύναμη αναρρόφησης.

Ισχύς αναρρόφησης 200ΑW

Οδηγημένος από τον ψηφιακό κινητήρα χωρίς ψήκτρες του Jimmy 550W και τον πατενταρισμένο οριζόντιο κυκλώνα, το JV85 Pro προσφέρει μέγιστη ισχύ αναρρόφησης 200AW, αποδίδοντας την πιο συνεπή και ισχυρότερη αναρρόφηση που απομακρύνει ακόμα και τα πιο επίμονα συντρίμμια. 

70 λεπτά χρόνος εργασίας

Ενσωματωμένες μπαταρίες 8 * 2500mAh, το Jimmy JV85 Pro εξοπλίζει έναν κινητήρα υψηλής απόδοσης για να λειτουργεί για άνευ προηγουμένου 70 λεπτά με πλήρη φόρτιση, αρκετό για ένα 200m2 περιοχή.

Εύκαμπτος μεταλλικός σωλήνας

Ο μεταλλικός σωλήνας έχει μια άρθρωση στη μέση που βοηθά τον καθαριστή να κινείται αυτόματα σε διαφορετικές γωνίες κατά τον καθαρισμό συγκεκριμένων περιοχών. Είναι πολύ σημαντικό για τον καθαρισμό σε βαθιές και δυσπρόσιτες γωνίες ή άκρα. Οι χρήστες θα μπορούν να καθαρίζουν χωρίς κόπο τις γωνίες και τα έπιπλα χωρίς κόπο.

Ειδικά πινέλα κυλίνδρων 

Το JV85 Pro διαθέτει ηλεκτρική βούρτσα δαπέδου και μοκέτα.
Η βούρτσα δαπέδου χρησιμοποιεί τόσο μαλακές όσο και σκληρές τρίχες για να μαζέψει σκόνη και να σκουπίσει το χώμα από χώμα. Η βούρτσα με μοκέτα διαθέτει ένωση από νάιλον καουτσούκ που το καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην απορρόφηση μαλλιών και υπολειμμάτων από βαθιά χαλιά.

Το κίνητρο ήταν πάντοτε ότι ο Jimmy JV85 Pro θα έπρεπε να είναι σε κάθε σπίτι, και έτσι έχει τιμολογηθεί ανάλογα. Και αν οι χρήστες λατρεύουν να έχουν τα πιο πρόσφατα και καλύτερα gadget στο σπίτι τους, θα λατρέψουν την ηλεκτρική σκούπα Jimmy JV85 Pro. 


Συνδρομή

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ακολουθήστε μας

Θέλουμε να ακούσουμε από εσάς