Όλες οι κατηγορίες
sidebanner.jpg

Blog

Αρχική σελίδα>Blog

Η JIMMY κυκλοφορεί το PowerWash HW8 Pro ασύρματο κενό και πλυντήριο για να κατακτήσει τον βρώμικο καθαρισμό δαπέδων

Εκδότης: Χρόνος κυκλοφορίας: 2021-06-21

Αυτή η έξυπνη ηλεκτρική σκούπα δαπέδου καθαρίζει και καθαρίζει με ένα μόνο πάσο, μειώνοντας το χρόνο καθαρισμού στο μισό
01 -

Το να σκέφτεσαι ότι το να σκύβεις πάνω από το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα σε όλο το πάτωμα μετά από μια κουραστική μέρα ή κουραστικό μαγείρεμα ήταν ένας μεγάλος πονοκέφαλος. Η JIMMY γνωρίζει πολύ καλά τις καθημερινές προκλήσεις καθαρισμού με τις οποίες φοβόμαστε πάντα να αντιμετωπίζουμε. Τα κολλώδη βρωμιά και οι ξηρές διαρροές με μαλλιά κατοικίδιων ζώων και μεγάλα σωματίδια σε σκληρά δάπεδα είναι πραγματικά χρονοβόρα και δεν μπορούν εύκολα και γρήγορα να γίνουν με μια παραδοσιακή σφουγγαρίστρα και ηλεκτρική σκούπα. Για να το αντιμετωπίσει αυτό, η JIMMY παρουσίασε ένα νέο έξυπνο ασύρματο κενό & πλυντήριο JIMMY PowerWash HW8 Pro, για να προσφέρει μια νέα εύκολη εμπειρία για όλες τις προκλήσεις καθαρισμού.


Το ασύρματο PowerWash HW8 Pro της JIMMY είναι όλα σε ένα ηλεκτρικές σκούπες, πλένει και καθαρίζει το δάπεδο ταυτόχρονα και στεγνώνει το πάτωμα αμέσως χωρίς να αφήνει λεκέ. Αυτή η έξυπνη ηλεκτρική σκούπα και πλυντήριο σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολύτιμα τον όγκο και τη θέση του ψεκασμού νερού, οπότε σας ζητά να αποφασίσετε πότε πρέπει να κάνετε ηλεκτρική σκούπα και πότε να πλύνετε και να καθαρίσετε με νερό και διάλυμα καθαρισμού Ο μοναδικός σχεδιασμός εξωτερικής εξόδου ψεκασμού κάνει το ψεκασμό ορατό και ψεκάζει άμεσα νερό σε επιθυμητά σημεία, το οποίο αφήνει το πάτωμα όσο το δυνατόν πιο στεγνό μετά το πλύσιμο.


Σχεδιασμένο για βαθύ καθαρισμό όλων των τύπων ακαθαρσιών σε διάφορες επιφάνειες, το ευέλικτο JIMMY HW8 Pro διαθέτει ισχυρό κινητήρα χωρίς ψήκτρες που οδηγεί μεγάλη αναρρόφηση για εύκολη απομάκρυνση για σκληρά, κολλημένα βρωμιά ή καθημερινά προβλήματα καθαρισμού δαπέδων, όπως γράσο, λεκέδες καφέ γάλακτος, μαλλιά κατοικίδιων ζώων, ψίχουλα κ.λπ. επιφάνεια που περιλαμβάνει ξύλινο πάτωμα, πλακάκι, μάρμαρο, βινύλιο κ.λπ.

02 -

Η έξυπνη ενσωματωμένη οθόνη LED εμφανίζει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, όπως ρύθμιση ισχύος, μπαταρία, λειτουργία καθαρισμού και σας υπενθυμίζει να συμπληρώσετε καθαρό νερό ή καθαρό βρώμικο νερό. Μόλις τελειώσει ο καθαρισμός, τοποθετήστε τη ροδέλα στη βάση του φορτιστή, με ένα μόνο πάτημα του κουμπιού, το μηχάνημα θα εισέλθει σε λειτουργία αυτοκαθαρισμού για να πλύνει αυτόματα τη βούρτσα. Το JIMMY PowerWash HW8 Pro είναι εξοπλισμένο με μια αντικαταστάσιμη μπαταρία λιθίου που οδηγεί σε 35 λεπτά μακροπρόθεσμα, έχοντας τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τον πλήρη καθαρισμό του σπιτιού με μία φόρτιση.


Σχετικά με το JIMMY

Η JIMMY, είναι το εμπορικό σήμα της KingClean Electric Co., Ltd, αφιερωμένο στη δημιουργία υψηλής ποιότητας υγιούς ζωής για παγκόσμιο χρήστη. Η KingClean Electric Co., Ltd επικεντρώνεται στη βιομηχανία καθαρισμού περιβάλλοντος για 27 χρόνια από την ίδρυσή της το 1994 και είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρικών σκουπών στον κόσμο για 17 χρόνια από το 2004 με πωλήσεις ζεστών προϊόντων στη Ρωσία, την Ιταλία, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη , Πολωνία, Τουρκία, Τουρκία, Δανία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ντουμπάι, Κορέα, Ιαπωνία, Βραζιλία, Περού κ.λπ. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 700 μηχανικούς Ε & Α, παρέχει καινοτόμες συσκευές φροντίδας δαπέδου μέσω συνεχούς τεχνολογικής καινοτομίας.

Συνδρομή

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ακολουθήστε μας

Θέλουμε να ακούσουμε από εσάς